Bezorgen

Geen tijd om de door u gehuurde spullen op te halen? Vanaf een orderbedrag van € 75,- kunnen wij dit ook bezorgen daarvoor gelden de volgende tarieven:


  • Binnen 10 Km van onze vestiging Vianen gratis ( uitsluitend op basis van beschikbaarheid in onze ritten)
  • 10 t/m 25 Km € 31.50
  • 25 t/m 50 KM € 50,-
  • Boven de 50 km uitsluitend op aanvraag

U kunt u prijs gemakkelijk uitrekenen via Google Maps onze postcode is 4131NK en ons huisnummer is 21. Komt u er niet uit neemt u gerust contact met onze op T 0347 - 23 40 40 
Voor deze prijs worden de artikelen bezorgd en weer opgehaald.
LET OP: Wij bezorgen op de begane grond na de 1e deur, voor op/afbouw dient u zelf zorg te dragen!
---------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Wat u vooraf weten moet... 
- Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor huurdatum te worden gemaakt 
- Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld, zijn afhaalprijzen per dag inclusief BTW. U kunt de goederen ook door ons laten bezorgen en weer afhalen. 
- Zorg ten alle tijden voor ruim transport. Open aanhangwagens worden NIET toegestaan voor het transporteren van onze apparatuur. 
- Wij rekenen altijd een borgstelling de hoogte hiervan hangt af van de door u gehuurde artikelen. Indien u de borg per PIN voldoet storten wij dit binnen 14 dagen terug op uw rekening.
Voor onze verhuur gelden een aantal spelregels waaraan iedereen moet voldoen: 
- Het tonen van een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID kaart) 
- Het tonen van een bank- of giroafschrift of een salaris afschrift niet ouder dan 1 maand. (Waarvan de bedragen afgeplakt mogen worden, dient slechts ter adres controle)
 - In geval van bedrijf of vereniging dient u tevens een uittreksel van de kamer van koophandel (niet ouder dan één jaar) te overleggen. 
Zonder deze papieren geven wij u echt geen apparatuur mee! 
Wat als u zelf de apparatuur niet komt ophalen?
 - Als u contractant bent maar u komt de apparatuur niet zelf ophalen dient u dat vooraf aan ons te melden. 
- U dient zich vooraf per fax (of post) te legitimeren middels paspoort of rijbewijs en een kopie van bank- of giroafschrift. 
- Degene die namens u komt afhalen dient zicht eveneens te legitimeren. Hij of zij dient een geldig legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) mee te brengen.
 Wat als u de apparatuur laat bezorgen?
 - Als u de apparatuur laat bezorgen dient u zich vooraf per fax ( of post) te legitimeren middels paspoort of rijbewijs en een kopie van bank- of giroafschrift. 
- De betaling kunt u contant of per PIN aan onze chauffeur voldoen
 - Bij het afleveren van de apparatuur dient u zich te legitimeren middels een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID kaart)


Beoordeel Verhuurtoko.nl op huren.nl
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.